QastanPuffinLogo
Infrastructuur & Hardware

We staan jouw organisatie bij in de dagdagelijkse taken. Bij ons ben je geen nummer maar praat je rechtstreeks met jouw contactpersonen. Echte mensen die jouw vanop afstand of ter plaatse helpen waar nodig. Zo ontzorgen wij jouw organisatie.

Klaar voor het optimaliseren van u IT-infrastructuur ?

Maak uw IT-landschap efficiënter en veerkrachtiger door gebruik te maken van onze diepgaande expertise en op maat gemaakte oplossingen die uw bedrijf helpen om te gaan met de uitdagingen van een steeds veranderend technologisch landschap.

Verouderde infrastructuur ?

Verouderde infrastructuur en onduidelijkheid over de aanwezige apparatuur en software kunnen uw IT-landschap verstoren. Het gebrek aan transparantie kan leiden tot inefficiënties en belemmeringen bij het nemen van cruciale beslissingen over uw technologische omgeving.

Handen te kort ?

Kleine gebruikersproblemen blijven onopgelost en wachten lang op een oplossing. Dit gebrek aan directe ondersteuning kan leiden tot verminderde productiviteit en frustratie bij medewerkers.

Geen back-ups of adequate beveiliging ?

Geen back-ups of adequate beveiliging kunnen de organisatie kwetsbaar maken voor ernstige gegevensverlies en beveiligingsinbreuken. Het ontbreken van regelmatige back-ups vormt een directe bedreiging voor de continuïteit van de operaties en kan leiden tot aanzienlijke schade aan de reputatie en financiële verliezen voor de organisatie.

Onoverzichtelijke structuur ?

The IT environment is disorganized and lacks structure, making it difficult to manage and utilize technological resources. This lack of clarity can lead to confusion among employees and inefficiency in operational processes, impacting the overall productivity of the company.

Samen duiken in de hardware en infrastructuur van jouw onderneming?

We helpen je graag verder na een verkennend gesprek. We luisteren naar jouw noden, stellen een gepaste oplossing voor en laten je bedrijf vliegen! Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Klik op de 'Demo' knop hieronder voor een voorproefje van onze oplossingen in actie.

IT-Management & MSP

Geen eigen IT-dienst? Tijdelijk tekort aan mensen op jouw IT-afdeling of gewoon een lange termijnpartner nodig die met je kan meedenken?

Meertalige helpdesk

Nood aan directe IT-hulp op afstand? Dringende IT-problemen waarvoor snelle interventies noodzakelijk zijn?

Netwerk & Infrastructuur

Beheer, opzetten en ondersteuning van de IT-infrastructuur. Zowel kleine als grotere omgevingen.

Hardware

Hardware of andere apparatuur nodig? Reeds geïnstalleerde kant-en-klare systemen?

Cloud & hosting

Periodieke back-ups, datamigraties of gewoon een beveiligde cloudruimte nodig?

IT-Audit

Evalueren van de huidige IT-infrastructuur? Kwetsbare punten in jouw beveiliging en bedrijfsprocessen in kaart brengen.

Scan en printoplossingen

Overvloed aan papieren documenten? Snelle scanoplossingen om papieren documenten efficiënt te digitaliseren en nadien te verwerken.

DPO

Ontdek onze DPO-beveiligingsdiensten die de veiligheid van je gegevens waarborgen, met robuuste bescherming tegen bedreigingen en naleving van privacyvoorschriften.

gerelateerde toepassingen

Hardware & asset management

Is jouw onderneming op zoek naar apparatuur zoals laptops, servers, printers maar ook naar hostingoplossingen? Wij helpen je graag verder en voorzien de nodige toestellen.

Eén aanspreekpunt voor jouw volledige IT

Op zoek naar een partner die je kan bijstaan op vlak van IT én die altijd bereikbaar is?

Een persoon met een smartwatch die wijst naar een apple laptop.

IT-audit en future-proof IT-beleid

Loop niet achter de feiten aan en geniet van een vlotte service die jou op de hoogte houdt van de laatste nieuwe inzichten in de IT-wereld.

© 2023 Qastan