QastanPuffinLogo
OVER ONS

Qastan is een Belgisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en aanbieden van software en hardware. We noemen onszelf ook wel de digitale architecten voor jouw organisatie of bedrijf. Net als de papegaaiduiker in ons logo, zijn onze medewerkers multi-getalenteerd en kunnen ze het hele spectrum van digitale transformatie aan. Onze skills zijn de bouwstenen om de nodige digitale fundamenten van je onderneming te bouwen. Zo kan jij als ondernemer verder doen waar je echt goed in bent en je business laten groeien en versterken.

Waarom kiezen
voor Qastan?

Transparantie

Vanaf de start van het project weet je perfect hoeveel het totale plaatje zal kosten. Je krijgt voldoende inzicht in het project en hoeft je geen zorgen te maken over verborgen kosten. Reken maar op een mooie return-on-investment!

Kwaliteit

Qastan quality, daar kan je op rekenen! Het is niet alleen een streefdoel, maar ook het resultaat van doordachte ontwikkeling van onze producten. We bieden onze klanten heel wat opties aan die bij concurrenten vaak niet terug te vinden zijn.

Altijd een oplossing

Een samenwerking aangaan met ons, betekent ook samen groeien. Heel wat oplossingen uit ons aanbod zijn tot stand gekomen door samenwerkingen met klanten op maat. Bij ons hoef je niet te kiezen. Als onze standaardproducten niet 100% geschikt zijn voor jouw onderneming, passen we ze graag aan. Samen bouwen we aan een toekomstgerichte oplossing die perfect bij je past.

Wij spreken uw (code)taal

Bij Qastan spreken we jouw taal. Zowel voor, tijdens als na het project. We houden het graag simpel en begrijpbaar, in onze offertes en bij onze helpdesk. Met gericht advies bouwen we mee aan jouw groei!

Efficiënt

Ons hoofddoel is om bestaande processen te optimaliseren. Dit doen we op de meest efficiënte manier! Onze adviezen, analyses en ondersteuning zijn allemaal bedoeld om het rendement van jouw onderneming maximaal te vergroten.

Samen duiken in de digitalisering van jouw onderneming?

We helpen je graag verder na een verkennend gesprek. We luisteren naar jouw noden, stellen een gepaste oplossing voor en laten je bedrijf vliegen!

duurzame
samenwerking

één duidelijk
aanspreekpunt

opvolging
gegarandeerd

Een pinguin gemaakt van lego.

1998

Oprichting door Geert Debruyne

2000

FIT (Freelance Information Technology) ontstaat

2005

Eerste werknemer komt in dienst

2010

FITdoc wordt geboren: van generalist naar specialist

2011

Producten worden scherp gesteld: °Mount Q

2018

Verhuis naar Kuurne

2021

FIT wordt Qastan

© 2023 Qastan