QastanPuffinLogo
Digitaliseren

Digitale documentoplossingen voor elke onderneming

Al je documenten op één plaats maar toch overal bij de hand hebben? Documenten sneller terugvinden, delen en beheren? Efficiënter werk en de administratieve last verkleinen? Kleine digitaliseringsoplossingen of grote automatiseringstrajecten, we passen onze oplossing aan naar de grootte van jouw onderneming. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Klaar voor meer digitale efficiëntie?

Weg met papierwerk, hallo efficiëntie: digitaliseer uw documenten vandaag nog.

Documenten handmatig overtypen

Reduceer manuele en handmatige taken. Laat AI het werk van jouw team verlichten en verhoog de productiviteit.

Onoverzichtelijk

Te veel verschillende type documenten, opzegtermijnen, contracttermijnen, opvolging van offertes en facturen,... Gebrek aan classificatie of overzicht maakt efficiënt werken in team moeilijk.

Hoeveel tijd gaat er verloren aan opzoeken?

Opzoeken en handmatig verwerken van documenten kost enorm veel tijd. Dit leidt tot inefficiëntie en vertragingen in bedrijfsprocessen.

Organisation des documents

Mensen op de baan, verouderde mappenstructuur, dossiers hangen niet samen, papier moet opnieuw gescand worden,... Dit zorgt voor vertraging, frustraties en vooral meer fouten.

Samen duiken in de automatisatie van jouw onderneming?

We helpen je graag verder na een verkennend gesprek. We luisteren naar jouw noden, stellen een gepaste oplossing voor en laten je bedrijf vliegen! Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Klik op de 'Demo' knop voor een voorproefje van onze oplossingen in actie.

Mee(r) digitaliseren

"Niet alleen gaat digitalisering over technologie. het gaat ook over het transformeren van hoe we zaken doen en interageren met de wereld."

Data-extractie en documentherkenning (IDP)

Sneller documenten verwerken (facturen, bonnen, contracten,...) met onze AI-herkenning. Overtypen wordt verleden tijd, sneller werken de toekomst!

Digitale dossiers

Documenten automatisch toevoegen aan een dossier (Werfdossiers, HR, projecten,...) zonder manuele tussenkomst? Overal beschikbaar voor jouw team en eventuele externen.

Documentbeheer (FITdoc DMS)

Een complete oplossing voor alle documentstromen. Automatisering en digitalisering van documenten start hier

Digitale ondertekening van documenten

Volg offertes en contracten efficiënt op zonder ze af te drukken. Bekijk de status op elk moment en verhoog jouw closing ratio’s.

Workflows en processen

Documenten en data bij de juiste persoon krijgen? Goedkeuring van documenten (facturen, offertes,...)

e-invoicing & Peppol

e-facutratie via Peppol wordt een verplichte standaard in België voor elke onderneming. Maak je klaar voor de facturatie van de toekomst.

Mailbox automatisaties

Je mailbox zit overvol en is onoverzichtelijk? We organiseren en categoriseren mails, sturen ze automatisch door of laten we ze meteen verwerken door middel van AI!

gerelateerde toepassingen

Personeelsplanning

Ontzorg de planner én de uitvoerder door middel van een efficiënte personeelsplanning die de mogelijkheid biedt om real-time plannen te wijzigen en een duidelijk overzicht weergeeft voor alle partijen.

Bestanden centraliseren

Nooit meer op zoek naar dossiers of documenten. Verzamel al je informatie op één centrale plek.

Een papieren sitemap met pinnetjes en touwtjes.

Workflow optimaliseren

Creëer meer winst op kortere tijd door je workflow te optimaliseren. Een gestructureerde basis leidt automatisch naar een efficiëntere werking.

© 2023 Qastan