QastanPuffinLogo

Share

IT-audit en future-proof IT-beleid

Probleem

Je hebt geen diepgaande IT-kennis en kan moeilijk inschatten wat er op heden allemaal belangrijk is op vlak van software, hardware en infrastructuur en hoe je je moet klaarmaken voor de toekomst.

Oplossing

Onze IT-audits helpen je om op de hoogte te blijven van de huidige situatie wat betreft software, hardware en infrastructuur en evalueren de huidige situatie binnen jouw onderneming.

Specifiek bekijken we de kwetsbare punten in jouw beveiliging en bedrijfsprocessen. Het eindresultaat is een technisch rapport met een aantal noodzakelijke aanpassingen en aanbevelingen. Zo loopt jouw onderneming niet achter de feiten aan en maak je jouw bedrijf future-proof.

 

 

Een audit houdt in:

  • Back-ups en restore-strategie
  • Performantie van het netwerk met oog op beveiliging en cyberveiligheid
  • Dataveiligheid en GDPR
  • Roadmap op basis van uw budget en perspectieven

gerelateerde toepassingen

Personeelsplanning

Ontzorg de planner én de uitvoerder door middel van een efficiënte personeelsplanning die de mogelijkheid biedt om real-time plannen te wijzigen en een duidelijk overzicht weergeeft voor alle partijen.

Bestanden centraliseren

Nooit meer op zoek naar dossiers of documenten. Verzamel al je informatie op één centrale plek.

Een papieren sitemap met pinnetjes en touwtjes.

Workflow optimaliseren

Creëer meer winst op kortere tijd door je workflow te optimaliseren. Een gestructureerde basis leidt automatisch naar een efficiëntere werking.

niet gevonden wat je zoekt?

Niet getreurd! Ook als je een specifiek project voor ogen hebt, kunnen wij jou helpen. Hoe groot of klein de uitdaging ook is, samen gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing die 100% bij je past.

© 2023 Qastan