QastanPuffinLogo

Share

Eén aanspreekpunt voor jouw volledige IT

Probleem

Je hebt geen overzicht op het hele IT-gebeuren binnen jouw onderneming en hebt nood aan een partner die jou kan helpen met alles wat betreft software, beveiliging, hardware of andere toestellen die niet meer werken, etc.

Oplossing

Wij helpen je graag met alle IT-gerelateerde zaken binnen jouw onderneming. Als Managed Service Provider (MSP) kies je bij ons voor één rechtstreeks aanspreekpunt. Geen zorgen meer om software-updates, beveiliging of scanners en laptops die niet meer werken. Wij nemen deze zorg volledig op ons. Als IT partner zijn we altijd bereikbaar en dit mag je vrij letterlijk nemen: zowel binnen als buiten de reguliere kantooruren, staan we voor je klaar. Je wordt geen ticketnummer maar krijgt altijd een echte medewerker aan de lijn (of ter plaatse) die jouw omgeving of project kent. 

Nood aan extra én betaalbare ondersteuning buiten de kantooruren? Ook dat is mogelijk. Tijdelijke of permanente support, we passen onze support steeds aan de noden van de klant aan. Een goeie service is echt onze trots.

Wat maakt ons uniek?

  • Rechtstreeks bereikbare medewerkers die jouw omgeving en project kennen
  • Onze mensen staan dicht bij de klant en dragen service hoog in het vaandel
  • Transparante rapportage bij elke interventie
  • Ervaring in meertalige omgevingen (NL / FR /ENG)
  • Ook na de kantooruren bereikbaar
  • Zowel in grote als kleinere omgeving inzetbaar
  • Remote of ter plaatse inzetbaar
  • Vlot en direct bereikbare helpdesk om jouw medewerkers efficiënt te ondersteunen en de nodige support te bieden

 

gerelateerde toepassingen

Personeelsplanning

Ontzorg de planner én de uitvoerder door middel van een efficiënte personeelsplanning die de mogelijkheid biedt om real-time plannen te wijzigen en een duidelijk overzicht weergeeft voor alle partijen.

Bestanden centraliseren

Nooit meer op zoek naar dossiers of documenten. Verzamel al je informatie op één centrale plek.

Een papieren sitemap met pinnetjes en touwtjes.

Workflow optimaliseren

Creëer meer winst op kortere tijd door je workflow te optimaliseren. Een gestructureerde basis leidt automatisch naar een efficiëntere werking.

niet gevonden wat je zoekt?

Niet getreurd! Ook als je een specifiek project voor ogen hebt, kunnen wij jou helpen. Hoe groot of klein de uitdaging ook is, samen gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing die 100% bij je past.

© 2023 Qastan