QastanPuffinLogo

Automatiseren

Automatisering zorgt voor sterkere integraties tussen verschillende systemen en pakketten waardoor jouw IT-omgeving ten volle kan renderen via ons ERP, CRM, Power apps-toepassingen of webportalen. Bedrijfsprocessen worden gesystematiseerd of manueel en repetitief werk wordt geminimaliseerd.

Klaar voor meer efficiëntie?

Weg met papierwerk, hallo efficiëntie: digitaliseer uw documenten vandaag nog.

Huidige softwarepakketten werken niet goed samen. Het ontbreken van integraties tussen bestaande oplossingen zorgt voor frustraties en tijdsverlies. Integraties en koppelingen vormen de basis voor een goedwerkend en performant IT-systeem.

 

Veel verspreide gegevens en onoverzichtelijke data. Te veel verschillende systemen, handmatige processen en data die her en daar bewaard wordt. Een centraal ERP vormt de lijm tussen deze processen.

Het gebrek aan inzicht wordt verder verergerd door verspreide gegevens, losse bestanden en documenten, wat resulteert in een beperkt zicht en begrip van het totaalplaatje. Dit kan leiden tot inefficiëntie en gemiste kansen voor procesverbetering.

Alles in Excel... Excel is krachtig maar beperkt in mogelijkheden om snel in te spelen op veranderingen en globaal overzicht te scheppen van de onderneming en de efficiëntie is laag

Samen duiken in de automatisatie van jouw onderneming?

We helpen je graag verder na een verkennend gesprek. We luisteren naar jouw noden, stellen een gepaste oplossing voor en laten je bedrijf vliegen! Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Klik op de 'Demo' knop voor een voorproefje van onze oplossingen in actie.

Mee(r) automatiseren?

ERP-Software

Maximaliseer jouw productiviteit en doorloopsnelheid. Alle bouwstenen voor een modern ERP (WMS, CRM, DMS, artikelconfiguratie,...) in één pakket.

Software op maat

Specifieke software nodig voor jouw activiteit? Via clientversies of web, wij bouwen de software die u nodig heeft.

Microsoft PowerApps

Snel in ontwikkeling (en dus kostenbesparend), werk op pc alsook Android/iOs én je betaalt er geen licenties Bovendien zijn de Power Apps volledig geïntegreerd binnen jouw 365-omgeving.

IBM iSeries & AS/400

De groene schermen in een nieuw jasje of interface steken?

Web portaal

Een webportaal is het moderne visitekaartje van elke onderneming. Het is 24/7 online, verbetert de service en communicatie naar de klant of leverancier. Deel eenvoudig documenten of laat klanten zelf orders plaatsen om jouw administratie te ontzorgen.

Mee(r) digitaliseren

"Niet alleen gaat digitalisering over technologie. het gaat ook over het transformeren van hoe we zaken doen en interageren met de wereld."

gerelateerde toepassingen

Personeelsplanning

Ontzorg de planner én de uitvoerder door middel van een efficiënte personeelsplanning die de mogelijkheid biedt om real-time plannen te wijzigen en een duidelijk overzicht weergeeft voor alle partijen.

Bestanden centraliseren

Nooit meer op zoek naar dossiers of documenten. Verzamel al je informatie op één centrale plek.

Een papieren sitemap met pinnetjes en touwtjes.

Workflow optimaliseren

Creëer meer winst op kortere tijd door je workflow te optimaliseren. Een gestructureerde basis leidt automatisch naar een efficiëntere werking.

© 2023 Qastan