QastanPuffinLogo

Share

Hardware & asset management

Probleem

Je hebt snel apparatuur nodig zodat je medewerkers onmiddellijk aan de slag kunnen, maar weet niet waar je terecht kan. Niemand om de toestellen klaar te maken?

Oplossing

Wij voorzien laptops, servers, scanners, printers, kabels, toetsenborden, een cloudomgeving, een hostingsoplossing en nog veel meer. We zorgen voor de opzet, het instellen van alle apparatuur en garanderen dat alles klaarstaat voor jouw medewerkers om aan de slag te gaan.

Via asset management zorgen we voor het nodige onderhoud en beheer van jouw infrastructuur en hardware. We zorgen ervoor dat alles betaalbaar blijft, op maat van jouw organisatie. Garanties en onderhoudscontracten nemen we ook graag voor onze rekening.

 

gerelateerde toepassingen

Personeelsplanning

Ontzorg de planner én de uitvoerder door middel van een efficiënte personeelsplanning die de mogelijkheid biedt om real-time plannen te wijzigen en een duidelijk overzicht weergeeft voor alle partijen.

Bestanden centraliseren

Nooit meer op zoek naar dossiers of documenten. Verzamel al je informatie op één centrale plek.

Een papieren sitemap met pinnetjes en touwtjes.

Workflow optimaliseren

Creëer meer winst op kortere tijd door je workflow te optimaliseren. Een gestructureerde basis leidt automatisch naar een efficiëntere werking.

niet gevonden wat je zoekt?

Niet getreurd! Ook als je een specifiek project voor ogen hebt, kunnen wij jou helpen. Hoe groot of klein de uitdaging ook is, samen gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing die 100% bij je past.

© 2023 Qastan