QastanPuffinLogo

Share

Bestanden centraliseren

Probleem

Er liggen stapels papieren op je bureau, je moet continu dossiers afdrukken en je hebt niet altijd toegang tot de documenten die je nodig hebt.

Oplossing

Met FITdoc DMS houd je alle documenten op één plaats en overal bij de hand.  Alle data en informatie wordt centraal beheerd en is voor elke medewerker (die hier rechten toe heeft) beschikbaar. Het documentmanagementsysteem beheert de volledige papier- en documentenstroom. Met één klik op de knop haal je de correcte documenten en eventueel hieraan gekoppelde relevante informatie op.

 

Je legt de basis tot verdere automatisering, want eens je alle documenten centraal beheert, kunnen ze makkelijker verspreid worden binnen de eigen organisatie of naar klanten/leveranciers toe. We kiezen steeds voor oplossingen op maat van jouw bedrijf.

gerelateerde toepassingen

Personeelsplanning

Ontzorg de planner én de uitvoerder door middel van een efficiënte personeelsplanning die de mogelijkheid biedt om real-time plannen te wijzigen en een duidelijk overzicht weergeeft voor alle partijen.

Een papieren sitemap met pinnetjes en touwtjes.

Workflow optimaliseren

Creëer meer winst op kortere tijd door je workflow te optimaliseren. Een gestructureerde basis leidt automatisch naar een efficiëntere werking.

Klanten- of leveranciersportaal opzetten

Met een klanten- of leveranciersportaal zorg je ervoor dat jouw klanten op een makkelijke manier hun dossiers kunnen opvolgen of bestellingen kunnen plaatsen zonder extra administratie voor jouw medewerkers.

niet gevonden wat je zoekt?

Niet getreurd! Ook als je een specifiek project voor ogen hebt, kunnen wij jou helpen. Hoe groot of klein de uitdaging ook is, samen gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing die 100% bij je past.

© 2023 Qastan