QastanPuffinLogo

Share

Klanten- of leveranciersportaal opzetten

Probleem

De administratie is heel tijdrovend voor de eigen medewerkers en klanten hebben weinig tot geen zicht op de stand van zaken van hun dossier.

Oplossing

Een klanten- of leveranciersportaal opzetten. Dit kan voor verschillende doeleinden dienen:

  • De klanten geven zelf hun orders in.
  • Klanten kunnen hun eigen dossier gemakkelijk opvolgen.
  • Offertes digitaal ondertekenen.
  • Onderaannemers kunnen de nodige werken in regie uitvoeren en tijdig rapporteren (vb. vorderingsstaten).
  • Een intern portaal kan gebruikt worden om informatie op een snelle manier te raadplegen (vb. facturatie, intranet, …) en te beheren.
  • Documenten of planning ter beschikking stellen van derden.

Onze klantenportalen worden aangepast naar de wensen van de klant (kleuren, logo, …) en kunnen losstaand maar ook geïntegreerd worden binnen jouw bestaande omgeving. Een webportaal kan zo een echte blikvanger zijn of onderdeel in het verbeteren van de customer intimacy-strategie. Een koppeling met een WMS, ERP of andere is zeker mogelijk. Hierdoor kan er achterliggend al een stuk van de bedrijfsprocessen geautomatiseerd worden.

Uiteraard hechten we belang aan veiligheid. Onze portalen worden standaard uitgerust met een 2-stapsauthenticatie en zijn volledig GDPR-proof.

gerelateerde toepassingen

Personeelsplanning

Ontzorg de planner én de uitvoerder door middel van een efficiënte personeelsplanning die de mogelijkheid biedt om real-time plannen te wijzigen en een duidelijk overzicht weergeeft voor alle partijen.

Bestanden centraliseren

Nooit meer op zoek naar dossiers of documenten. Verzamel al je informatie op één centrale plek.

Een papieren sitemap met pinnetjes en touwtjes.

Workflow optimaliseren

Creëer meer winst op kortere tijd door je workflow te optimaliseren. Een gestructureerde basis leidt automatisch naar een efficiëntere werking.

niet gevonden wat je zoekt?

Niet getreurd! Ook als je een specifiek project voor ogen hebt, kunnen wij jou helpen. Hoe groot of klein de uitdaging ook is, samen gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing die 100% bij je past.

© 2023 Qastan