QastanPuffinLogo

Share

Geautomatiseerde werkplekplanning

Probleem

De invulling van de verschillende werkposten en werkplekken of lokalen loopt niet vlot. Wie dat wat? En wie is het het meest geschikt om bepaalde taken uit te voeren? De juiste mensen op de juiste plaats aan het werk zetten en hun voortgang opvolgen gebeurt niet overzichtelijk. Plannen is tijdrovend en het overzicht is moeilijk te bewaren. 

 

Oplossing

Via onze werkplekplanning wordt op een geautomatiseerde manier bepaald welk personeelslid op welke werkplek aan de slag gaat. Hierbij wordt rekening gehouden met de bezettingsgraad, de competenties en de uit te voeren taken. Bij de inplanning en scheduling wordt tevens rekening gehouden met specifieke regels en parameters (afgestemd op de wensen van de organisatie)

  • Koppel eenvoudig taken aan elke werknemer of werkplek
  • Hou beschikbaarheden van de werknemer en werkplek of werkpost steeds bij de hand
  • Creëer een optimale bezetting door matching van vaardigenheden en kennisniveaus van elke werknemer
  • Integraties met externe toepassingen (vb. verlof of weekschema's maar ook WMS, checkinatwork,...)
  • Weekschema's en plannig zijn eenvoudig op te vragen via een webportaal (ook voor onderaannemers)
  • Hou het overzicht over verschillende vestigingen

 

 

Op basis van de verzamelde data (beschikbaarheden, competenties, aantal taken, doorlooptijden,...) wordt de planning via een algorimte geautomatiseerd aangestuurd. Zo komen we tot een efficiënte en geoptimaliseerde planning voor elke werkplek en personeelslid. Deze manier van werken zorgt ervoor dat je jouw team sneller en gerichter kan aansturen.

Extra visibiliteit bij aansturing van werknemers en personeelsleden?

  • Koppel de werkplekplanning eenvoudig aan personeelsbadges
  • Toon via digitale signalisatie of digital signage wie waar verwacht wordt of hoe de weekplanning eruitziet
  • Een webportaal op mobiele applicatie, maakt delen van verschuivingen in de planning eenvoudiger naar onderaannemers of personeelsleden toe

 

gerelateerde toepassingen

Personeelsplanning

Ontzorg de planner én de uitvoerder door middel van een efficiënte personeelsplanning die de mogelijkheid biedt om real-time plannen te wijzigen en een duidelijk overzicht weergeeft voor alle partijen.

Bestanden centraliseren

Nooit meer op zoek naar dossiers of documenten. Verzamel al je informatie op één centrale plek.

Een papieren sitemap met pinnetjes en touwtjes.

Workflow optimaliseren

Creëer meer winst op kortere tijd door je workflow te optimaliseren. Een gestructureerde basis leidt automatisch naar een efficiëntere werking.

niet gevonden wat je zoekt?

Niet getreurd! Ook als je een specifiek project voor ogen hebt, kunnen wij jou helpen. Hoe groot of klein de uitdaging ook is, samen gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing die 100% bij je past.

© 2023 Qastan