QastanPuffinLogo

Share

Scanoplossingen & printoplossingen

Probleem

Je hebt een overvloed aan papieren documenten waardoor het moeilijk is om informatie op te zoeken, te verzamelen en te delen met anderen.

Oplossing

Wij helpen je de juiste print- en scanoplossingen uit te kiezen. Tegelijk bouwen we een sterk beveiligd digitaal archief waarbij je snel en gemakkelijk de juiste informatie kan terugvinden en delen met interne medewerkers. Nieuwe dossiers kunnen probleemloos toegevoegd worden en oude dossiers worden door middel van bulkscanning gedigitaliseerd. Afhankelijk van de doelstelling kan het papier gescand worden via barcode, QR of rechtstreeks.

  • We voorzien scan- en printoplossingen op maat. Zowel kleinere deskoplossingen als A4 en A3 multi-functionals. Hiervoor doen we onder meer beroep op ons sterk partnernetwerk.
  • Je scant eenvoudig naar de juiste map, e-mailadres of locatie (op server / cloud). Zo komt het document steeds op de juiste plaats terecht.
  • Om de papieren en digitale documenten optimaal te beheren, is er onze digitaliseringsoplossing FITdoc DMS. Een digitaal archief waarin je op een gebruiksvriendelijke manier en google-gewijs op zoek kan gaan naar de info die je nodig hebt.

Is automatische herkenning mogelijk?

Automatische herkenning voor papieren documenten is mogelijk, zowel via OCR, modelherkenning als via AI-technologie. Welke technologie we gebruiken is volledig afhankelijk van jouw noden. Er zijn oplossingen voor onder meer: leverbonnen, retourbonnen, facturen, verzekeringspolissen, ID's, CMR's,...

gerelateerde toepassingen

Personeelsplanning

Ontzorg de planner én de uitvoerder door middel van een efficiënte personeelsplanning die de mogelijkheid biedt om real-time plannen te wijzigen en een duidelijk overzicht weergeeft voor alle partijen.

Bestanden centraliseren

Nooit meer op zoek naar dossiers of documenten. Verzamel al je informatie op één centrale plek.

Een papieren sitemap met pinnetjes en touwtjes.

Workflow optimaliseren

Creëer meer winst op kortere tijd door je workflow te optimaliseren. Een gestructureerde basis leidt automatisch naar een efficiëntere werking.

niet gevonden wat je zoekt?

Niet getreurd! Ook als je een specifiek project voor ogen hebt, kunnen wij jou helpen. Hoe groot of klein de uitdaging ook is, samen gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing die 100% bij je past.

© 2023 Qastan