QastanPuffinLogo

Share

Factuurherkenning (scan & herken)

Probleem

Facturen overtypen of printen is een tijdrovende en vervelende klus.

Oplossing

Stroomlijn het volledige facturatie- en goedkeuringsproces. Automatiseer, beheer en kies voor meer inzicht en financiële controle. Of het nu gaat om papieren facturen of digitale, voor beide processen hebben we een passende oplossing. Je vermindert repetitief werk zoals overtypen en inscannen. Met een sterke herkenningsgraad op diverse facturen (zowel Benelux als EU, VS, China, …) wordt het overzicht bewaard en wordt een direct boekingsvoorstel uitgewerkt.

  • Alle facturen worden vanuit een centrale mailbox of na het scannen vanuit een gedeelde map opgehaald en naar het digitale archief gestuurd.
  • OCR-herkenning leest het document (factuur, leveringsbon, verzendnota, CMR,...) in.
  • Via onze AI-module wordt alle gewenste data (BTW-nr, factuurnummer, bedragen,…) automatisch uit het document gehaald. Wens je specifieke data uit de factuur te halen? Dan passen we dit eenvoudig aan.
  • Stroomlijn goedkeuring en verificatie van facturen via onze online portal of mobiele applicatie. Splitsen over meerdere goedkeurders, vestigingen of projectleiders: alles is mogelijk. Bovendien kan dit traject zowel voor als na het boekingsvoorstel opgemaakt worden.
  • Koppeling aan andere documenten is mogelijk: denk aan het koppelen van leveringsbonnen of verzendnota’s aan aankoopfacturen.

gerelateerde toepassingen

Personeelsplanning

Ontzorg de planner én de uitvoerder door middel van een efficiënte personeelsplanning die de mogelijkheid biedt om real-time plannen te wijzigen en een duidelijk overzicht weergeeft voor alle partijen.

Bestanden centraliseren

Nooit meer op zoek naar dossiers of documenten. Verzamel al je informatie op één centrale plek.

Een papieren sitemap met pinnetjes en touwtjes.

Workflow optimaliseren

Creëer meer winst op kortere tijd door je workflow te optimaliseren. Een gestructureerde basis leidt automatisch naar een efficiëntere werking.

niet gevonden wat je zoekt?

Niet getreurd! Ook als je een specifiek project voor ogen hebt, kunnen wij jou helpen. Hoe groot of klein de uitdaging ook is, samen gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing die 100% bij je past.

© 2023 Qastan