QastanPuffinLogo

Share

Cyberveiligheid: awarenesstraining

Probleem

In meer dan 90% van de cyberaanvallen en datalekken liggen menselijke fouten aan de basis. Deze starten meestal met frauduleuze mails in de mailbox van een medewerker.

Oplossing

Opleidingen en trainingen versterken de weerbaarheid van organisaties. De sterkste verdediging (maar ook het grootste risico) wordt gevormd door de mensen binnen de eigen organisatie.

 

 

Onze trainingen richten zich in de eerste plaats op het weerbaar en bewust maken van de risico’s van phishing bij medewerkers en organisaties. Deze zogenaamde phishingtechnieken azen mails worden steeds beter en gerichter opgesteld en maken in vele gevallen gebruik van persoonlijke gegevens. Vaak is het onwetendheid of onoplettendheid die aan de basis ligt om de mails, de bijlages of de link aan te klikken. Al onze trainingen worden gepersonaliseerd op basis van het niveau en het gedrag van elke gebruiker, ongeacht de grootte van de organisatie.

gerelateerde toepassingen

Personeelsplanning

Ontzorg de planner én de uitvoerder door middel van een efficiënte personeelsplanning die de mogelijkheid biedt om real-time plannen te wijzigen en een duidelijk overzicht weergeeft voor alle partijen.

Bestanden centraliseren

Nooit meer op zoek naar dossiers of documenten. Verzamel al je informatie op één centrale plek.

Een papieren sitemap met pinnetjes en touwtjes.

Workflow optimaliseren

Creëer meer winst op kortere tijd door je workflow te optimaliseren. Een gestructureerde basis leidt automatisch naar een efficiëntere werking.

niet gevonden wat je zoekt?

Niet getreurd! Ook als je een specifiek project voor ogen hebt, kunnen wij jou helpen. Hoe groot of klein de uitdaging ook is, samen gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing die 100% bij je past.

© 2023 Qastan